WEB DESIGN


un website este experienta online
pe care o oferi clientilor tai
pentru a-ti prezenta serviciile,
produsele si valorile afacerii tale.

Dezvoltam website-uri premium, concentrate pe design unic si functionalitate atent optimizata, contribuind astfel la pozitionarea relevanta a afacerii tale pe piata. Devenind un mediu de comunicare si vanzare atat de important, online-ul cere in prezent nu doar o prezenta oarecare, standardizata si impersonala, dimpotriva, provocarea este de a reusi sa te diferentiezi de concurenta si de a transmite vizitatorului cat mai mult din ce inseamn afacerea ta.

BRAND IDENTITY


esenta vizuala a afacerii tale,
atat online cat si offline.
cum te identifica clientii tai.

De multe ori auzi intrebarea ‘tu cine esti?’, o intrebare filosofica la care gasim mai greu raspunsul, nu-i asa? Dar, cand vine vorba de business, lucrurile se simplifica. Din culori, logo, simboluri, tip de comunicare si limbaj de design, iti cream o identitate vizuala unica care iti va reprezenta afacerea atat in mediul online, cat si in offline.

ONLINE MARKETING


prezentam afacerea ta
catre potentialii clienti.
obiectivul nostru este
sa te ajutam sa vinzi.

Cea mai usoara modalitate de a vinde este atunci cand cererea se intalneste cu oferta. Am construit cu succes o identitate vizuala unica pentru afacerea ta, pe care am prezentat-o in mod profesional cu ajutorul unui website premium, iar acum este timpul sa obtinem publicul potrivit, cu ajutorul campaniilor de tip CPC pe Google si Facebook. Ne bucura de fiecare data atat procesul in sine, cat si rezultatele pe care le obtinem pentru clientii nostri.